Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής

Νιώθεις κούραση, έχεις χαμηλά επίπεδα ενέργειας και μειωμένη απόδοση στη δουλειά; Το NeuroAge NRG είναι μια από τις τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NeuroAge, το οποίο συμβάλλει τόσο στην ενίσχυση της εγρήγορσης όσο και της συγκέντρωσης, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης.

Το NeuroAge NRG, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών εγκεκριμένων από την EFSA: Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ και Καφεΐνη, και κλινικά ελεγμένων: Ουριδίνη, Κυτιδίνη, (L)-Γλουταμίνη. Επιπλέον, το NeuroAge NRG είναι εμπλουτισμένο με (L)-Θειανίνη. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής εγρήγορσης και στη βελτίωση της συγκέντρωσης βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους, να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας, φέρνοντας αποτελεσματικά εις πέρας όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το NeuroAge NRG απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η σειρά NeuroAge – NeuroAge, NeuroAge SLEEP, NeuroAge NRG – διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.