Μετά το καλοκαίρι… ώρα για ενυδάτωση

Το καλοκαίρι περνάει γρήγορα και, σύντομα, θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους να φροντίσουμε το δέρμα μας για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο αναζωογονημένες. Ο ήλιος, η θάλασσα και η επαφή του δέρματος με την άμμο μπορεί να μας αφήνουν όμορφες αναμνήσεις, αλλά αποτελούν παράγοντες που αφυδατώνουν και ξηραίνουν το δέρμα.

Όσο πιο έντονη είναι η ξηρότητα του δέρματος τόσο πιο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζει ερεθισμούς και κοκκινίλες και να δημιουργεί αίσθημα δυσφορίας όπως, τραβήγματα ακόμα και αίσθημα κνησμού. Οι καθημερινές συνήθειες κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, διαταράσσουν την προστατευτική λειτουργία του φραγμού και σε συνδυασμό με το μικροβίωμα του δέρματος είναι υπεύθυνα για την έντονη ξηρότητα.

Η La Roche-Posay προτείνει τον σύμμαχο της βαθιάς ενυδάτωσης, το LIPIKAR BAUME AP+, ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ. Με Aqua Posae Filiformis, ένα δραστικό συστατικό καλλιεργημένο μέσα στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, το LIPIKAR BAUME AP+ δρα στο μικροβίωμα και στο φραγμό του δέρματος προσφέροντας μόνιμη ανακούφιση στο ξηρό δέρμα, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

LIPIKAR BAUME AP+
ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του LIPIKAR BAUME AP+ με επιλεγμένα συστατικά για την αποτελεσματικότητα τους και την ασφάλεια τους, καταπραΰνει, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Συνδυάζει πολύ υψηλή συγκέντρωση Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay (50%) με το Νέο Αqua Posay Filliformis και Νιασιναμίδη, Βούτυρο Καριτέ & Έλαιο Κανόλα και Γλυκερίνη, συστατικά που καταπραΰνουν άμεσα το δέρμα και αραιώνουν τη συχνότητα εμφάνισης έντονης ξηρότητας. Το δέρμα ανακτά την άνεσή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, γίνεται απαλό και ελαστικό.

Με καινοτομική υφή, αποτελεσματική σα βάλσαμο και ελαφριά σα γαλάκτωμα, το LIPIKAR BAUME AP+ διευκολύνει την καθημερινή χρήση! Δεν κολλάει στο δέρμα, δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας μετά την εφαρμογή και απορροφάται γρήγορα επιτρέποντας να ντυθείς αμέσως. Κατάλληλο για το ευαίσθητο, πολύ ξηρό δέρμα και για δέρμα με τάση ατοπίας. Ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους. Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben.

Διατίθεται σε 200ml και 400ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.