Λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή και στους ενήλικες; Υπάρχει λύση

Λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή; Συμβαίνει και στους ενήλικες!
Οι δερματολόγοι διαπιστώνουν καθημερινά πως η ακμή δεν αφορά αποκλειστικά στους έφηβους.

35% των ατόμων ηλικίας 30-39 αναφέρουν ότι το δέρμα τους παρουσιάζει συμπτώματα λιπαρότητας και τάση για ακμή, εμφανίζοντας περιστασιακά σπυράκια και μαύρα στίγματα που κατά καιρούς επανεμφανίζονται. Μπορεί να πρόκειται για ακμή που επιμένει από την εφηβεία, ακμή που επανέρχεται μετά από μια περίοδο χωρίς ατέλειες ή ακμή που εμφανίζεται για 1η φορά. Η εμφάνιση αυτών των ατελειών σε μεγαλύτερη ηλικία όχι μόνο αλλοιώνει την υφή του δέρματος, αλλά επηρεάζει και την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία των ατόμων αυτών, καθώς δίνουν την εντύπωση στο κοινωνικό τους περιβάλλον ότι δεν περιποιούνται το δέρμα τους.

O ρόλος της οξείδωσης στην επιδείνωση των συμπτωμάτων του λιπαρού δέρματος

Γνωστά δερματολογικά εργαστήρια απέδειξαν ότι οι καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, τα μικροσωματίδια του αέρα, η σκόνη, οι ακτίνες UV, προκαλούν στο λιπαρό δέρμα οξείδωση, με αποτέλεσμα την εμφάνιση και επιδείνωση των συμπτωμάτων. Μαύρα στίγματα, ανομοιόμορφο ανάγλυφο, θαμπή χροιά και δυσάρεστη αίσθηση «βρώμικου δέρματος» παρουσιάζονται στην επιφάνεια του δέρματος, ενώ στα βαθύτερα στρώματα η οξείδωση πυροδοτεί ένα φαύλο κύκλο και όλα αυτά ενεργοποιούνται ξανά.

Υπάρχει λύση;

Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα είναι η καθημερινή φροντίδα ανανέωσης του λιπαρού δέρματος. Προϊόντα με αντιοξειδωτική δράση και ικανότητα ρύθμισης του σμήγματος, τουλάχιστον για 8 ώρες προσφέρουν άμεση αίσθηση καθαρότητας, λείανση της υφής του δέρματος, αποσυμφόρηση των πόρων και μείωση των μαύρων στιγμάτων.

Η καινοτομία οφείλεται στην προηγμένη σύνθεση με γνωστά δερματολογικά συστατικά αναφοράς (BITAMINH E + ΚΑΡΝΟΣΙΝΗ) και με νέα συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, εμπνευσμένα από την αεροδιαστημική επιστήμη (AIRLICIUMTM) που έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν το λιπαρό δέρμα από την οξείδωση και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα στην επιφάνεια και σε βάθος.

Αντιοξειδωτική δράση: ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε + ΚΑΡΝΟΣΙΝΗ 

Αποτελούν τον πιο ολοκληρωμένο προστατευτικό και αντιοξειδωτικό συνδυασμό συστατικών που μαζί αντιμετωπίζουν την οξείδωση του σμήγματος και τις ελεύθερες ρίζες. Η συνδυαστική τους δράση είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με το κάθε συστατικό χωριστά.

Δράση ενάντια στο σμήγμα και ματ αποτέλεσμα: AIRLICIUMTM

Το AIRLICIUMTM, νέο επαναστατικό μόριο υψηλής τεχνολογίας αποτελείται από 99% αέρα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ και από 1% πυρίτιο, που το κάνει εξαιρετικά απορροφητικό. Παρά την αιθέρια φύση του, η δράση του είναι πραγματικά εκπληκτική. Χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τη ΝΑSA κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, για την ικανότητά του να παγιδεύει τη σκόνη. Σε μελέτη ανακαλύφτηκε ότι το ΑΙRLICIUM™ απορροφά 150 φορές το βάρος του σε σμήγμα, προσφέροντας μοναδικό αίσθημα καθαρού λείου δέρματος και ματ αποτελέσματος που διαρκεί.

Κερατολυτική και σμηγματορρυθμιστική δράση: LHA + ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ + SEBULYSE

Ένας συνδυασμός συστατικών που εξυγιαίνει τους πόρους, εμποδίζοντάς τους να φράξουν ξανά. Το LHA, μικρο-απολεπιστικό συστατικό βρίσκεται σε πολλά γνωστά προϊόντα κι έχει σημαντικά καλύτερη ανοχή από τα παραδοσιακά κερατολυτικά μόρια 2. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα στοχευμένα ένα-ένα, προσφέροντας πιο απαλή και μεγαλύτερης ακρίβειας μικρο-απολέπιση, χωρίς ερεθισμό. Σε συνδυασμό με το Σαλικυλικό Οξύ, η απόδοση του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Επιπλέον το Sebulυse είναι ένα αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό αναφοράς που ρυθμίζει το σμήγμα στη πηγή του.