Προκαταρκτικά χάδια: έτσι θα την κάνεις να σε λατρέψει!

Το μόνιμο παράπονο των γυναικών είναι ότι οι σύντροφοί τους δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά χάδια. Οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι, επειδή πολλοί άνδρες θεωρούν τη διείσδυση ως αυτοσκοπό, τα ερωτόλογα και τα προκαταρκτικά παιχνίδια πέφτουν σε αχρηστία, προς μεγάλη απογοήτευση των γυναικών παγκοσμίως.

Προχωρώντας πιο πέρα στα ευρήματα, διαπιστώνει κανείς ότι οι άνδρες στην πλειονότητά τους, δεν καταλαβαίνουν ότι τα χάδια στα επίμαχα σημεία για τη γυναίκα δεν είναι μόνο ηδονικά, όπως άλλωστε και για τους ίδιους, αλλά απαραίτητα και ζωτικά για τη διέγερση και τη σεξουαλική της απόλαυση.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά την ερωτική πράξη νιώθει ανικανοποίητη! Δεν είναι λοιπόν παράξενο που το σεξ καταντά ανιαρό, γίνεται αραιά και αποτελεί πεδίο μάχης, όπου συγκρούονται οι κρυφές έχθρες των παρτενέρ. Το ζευγάρι χάνει το ρυθμό του και αντί να επιθυμεί το σεξ, προσπαθεί να το αποφύγει.

Ορισμένα από τα σχόλια των γυναικών για τις επιδόσεις των συντρόφων τους μαρτυρούν τη δυσαρέσκειά τους. “Θα ήθελα να με χαϊδεύει παντού, να με φιλάει σε όλο μου το σώμα” ή ακόμα “ο παρτενέρ μου θεωρεί περιττά τα φιλιά”. Οι άνδρες θα έπρεπε να είναι αισθησιακοί όσο και σεξουαλικοί, αλλά πολλοί δεν έχουν συνηθίσει να «επενδύουν» χρόνο στα ηδονικά ερωτικά παιχνίδια.

Οι πιο πολλές γυναίκες βρίσκουν τα προκαταρκτικά χάδια πολύ απολαυστικά και θεωρούν τα χάδια και τα φιλιά σημάδια αληθινής αγάπης. Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι οι άνδρες να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα πιο ευαίσθητα σημεία της παρτενέρ τους και να ανακαλύψουν το είδος της διέγερσης που προτιμά. Άλλωστε, οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται, όταν το ταίρι τους ανταποκρίνεται στο άγγιγμά τους.