Φτιάξτε του τη μέρα χωρίς κόπο

Ο σύντροφός σας, όσο δυναμικός χαρακτήρας και αν είναι, χρειάζεται πάντοτε την επιβεβαίωση και την έμπρακτη απόδειξη της αφοσίωσης και της αγάπης σας για να νιώθει καλά μέσα στη σχέση σας. Οι υπερβολικές εκφράσεις θαυμασμού ίσως φανούν ψεύτικες και τον κάνουν περισσότερο δύσπιστο απέναντί σας, ωστόσο λίγες και ειλικρινείς εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να τονώσουν την ψυχολογία του και να τον κάνουν να ξεχάσει όλα όσα τον απασχολούν στην καθημερινότητά του.

1. Είσαι ο καλύτερος!

Η φράση αυτή θα τον ανεβάσει στα ύψη και θα του δείξει πως αξιολογείτε θετικά κάτι που έκανε. Αυτό θα τον γεμίσει με ευχαρίστηση και να είστε σίγουρες πως θα ανυπομονεί να σας αποδείξει ξανά πως πράγματι, είναι ο καλύτερος!

2. Είμαι σίγουρη πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οποίο ο σύντροφός σας αναζητάει λύση ή όταν γνωρίζετε πως τον απασχολεί κάποια σχέση έντονα, μη διστάσετε στιγμή να τον ενθαρρύνετε. Μπορεί να γίνεται η κινητήρια δύναμή του και να καταφέρει χάρη σε εσάς πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζε.

3. Σ” ευχαριστώ!

Μην ξεχνάτε να τον ευχαριστείτε κάθε φορά που μοιράζεται κάτι μαζί σας. Κάθε φορά που το κάνει, είτε εκδηλώνει σκέψεις είτε το συναίσθημά του, χρειάζεται να νιώθει πως το εκτιμάτε.

4. Πιστεύω σε σένα!

Η εμπιστοσύνη είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας υγιούς σχέσης και θα πρέπει να εκφράζεται από την πλευρά σας για να μπορεί ο σύντροφός σας να νιώθει πως μπορεί να στηρίζεται σε εσάς και να νιώθει πιο δυνατός κάθε φορά που είστε δίπλα του.

5. Σ” αγαπώ.

Χρησιμοποιείστε αυτή τη φράση με μέτρο και μόνο όταν τα συναισθήματά σας είναι αληθινά και έντονα. Το σ΄αγαπώ μπορεί να κάνει ακόμα και τη χειρότερη μέρα να φαίνεται όμορφη. Προσέξτε μόνο να μην τη χρησιμοποιείτε συχνά για να έχει περισσότερη αξία κάθε φορά που επιλέγετε να την εκφράσετε.