Θεραπεία κερατίνης για μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία!

Μετά το καλοκαίρι,  επιστρέφουμε από τις διακοπές συνήθως με κατεστραμμένα μαλλιά. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην τρίχα. Σε συνδυασμό με την ανθυγιεινή διατροφή, την κούραση και το άγχος, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους.
Για να είστε και το φθινόπωρο… στην τρίχα, εάν επιθυμείτε απαλά, λαμπερά και υγιή μαλλιά, τότε χρειάζεστε θεραπεία κερατίνης!
Τι προσφέρει η θεραπεία κερατίνης;
Βοηθάει στη μείωση και σχεδόν εξάλειψη του φριζαρίσματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος και ισιώνει τα μαλλιά, δίνοντας μεταξένια υφή και λάμψη, αναδομώντας την τρίχα και ενισχύοντας την ελαστικότητα τους.
Σε αντίθεση με παλιές  χημικές «ισιωτικές» οι οποίες αφυδάτωναν την τρίχα, η συγκεκριμένη θεραπεία δεν ταλαιπωρεί καθόλου τα μαλλιά, είναι υπο-αλλεργική και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Μετά τη θεραπεία μάλιστα επιτυγχάνεται καλύτερος εμποτισμός στη βαφή χωρίς πλέον να ξεθωριάζουν οι αποχρώσεις της βαφής. Η τρίχα αποκτά αντοχή και πάχος με αποτέλεσμα να καταργείται σταδιακά η ψαλίδα.
Πως γίνεται η θεραπεία κερατίνης;
Η θεραπεία γίνεται στο κομμωτήριο και αφού προηγηθεί λούσιμο με ειδικό σαμπουάν το οποίο ανοίγει τα λέπια της τρίχας, στη συνέχεια μετά από ένα ελαφρύ στέγνωμα, γίνεται η εφαρμογή του ειδικού προϊόντος της κερατίνης.
Τα μαλλιά στεγνώνονται και πάλι με πιστολάκι, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη χρήση της ειδικής ισιωτικής πρέσας, η οποία βοηθάει στο “κλείδωμα” της κερατίνης στην τρίχα. Συνήθως πρέπει να προσέχετε τα μαλλιά σας και να μείνετε μακριά από το νερό για 1 ημέρα, ενώ στην συνέχεια μπορείτε να λουστείτε κανονικά με το ειδικό σαμπουάν που θα προμηθευτείτε από το κομμωτήριο, και το οποίο δεν θα περιέχει θειικό αλάτι.
Σε ποιους απευθύνεται;
Η θεραπεία είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών και ειδικά για τα ταλαιπωρημένα, ενώ πραγματοποιείται σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε διάρκεια περίπου 2 ωρών.
Ευχαριστούμε το Κομμωτήριο Mirto Hair Styling