Οι τρεις λόγοι που δεν έχεις όρεξη για σεξ πια

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπαίνουν εμπόδιο στον οργασμό σου; Ακολουθούν…

Δεν έχεις μια ισορροπημένη σχέση
Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αν το αγόρι σου δεν σου φέρεται καλά και η σχέση σας είναι γεμάτη με τσακωμούς και αρνητικά συναισθήματα τότε είναι σίγουρο πως δε θες να κάνεις σεξ μαζί του. Μια ερωτική σχέση πρέπει να είναι υγιής για να μας δίνει απολαυστικό σεξ. Αν δε νιώθεις κοντά του και αν δε νιώθεις πως σε αγαπά και σε προσέχει είναι δύσκολο να θες ή να έχεις οργασμό.

Δεν έχεις καλή εικόνα για το σώμα σου
Δε νιώθεις σέξι. Μισείς τα πόδια σου, την κοιλιά σου, τους γοφούς και αυτά γιατί έχεις βάλει μερικά παραπανίσια κιλά. Η κακή εικόνα που έχεις για το σώμα σου επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική σου επιθυμία. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είσαι με τον σύντροφό σου αν δεν νιώθεις σέξι δεν επιθυμείς και το σεξ.

Είσαι κουρασμένη!
Το σώμα σου είναι εξουθενωμένο. Πέρασες μια έντονη περίοδο στρες και άγχους. Οι γυναίκες ισορροπούν την καθημερινότητά τους σε πολλούς ρόλους. Επαγγελματίας, σύντροφος, μητέρα και καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν πολλές υποχρεώσεις που κρατούν το μυαλό τους μακριά από την επιθυμία για σεξ. Όταν το γυναικείο μυαλό είναι απασχολημένο με δουλειές το σεξ δεν είναι ποτέ προτεραιότητα.