5 λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβετε στην επόμενη σχέση σας

Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της δε σημαίνει πάντοτε ότι αυτό ήταν επιθυμία και των δύο. Ωστόσο, πολλοί διάφοροι λόγοι οδήγησαν τελικά στο χωρισμό και εσείς είστε εκεί για να κάνετε μια σκληρή κριτική στα όσα συνέβησαν.

Ένας χωρισμός είναι σχεδόν πάντα ένα στενάχωρο γεγονός. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία που πηγάζουν από τη γνώση και την εμπειρία που αποκτάτε προκειμένου να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες σε μια επόμενη σχέση σας.
Τα λάθη διδάσκουν και αυτή είναι η μεγαλύτερη σοφία που κερδίζετε μετά από έναν χωρισμό. Για να μην τα επαναλάβετε, συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο συνηθισμένα:

1. Υπερβολική Ζήλια.
2. Επέμβαση στον προσωπικό χώρο του συντρόφου σας.
3. Προσωπική αλαζονεία.
4. Αχαριστία.
5. Επιπολαιότητα.

Για να έχετε μια επιτυχημένη και μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες μέσα σε αυτή. Οι ακρότητες δεν οδηγούν ποτέ σε κάτι θετικό, γι” αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τη σχέση σας σαν μια αστραπιαία ευτυχισμένη στιγμή. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας ανήκει και χρειάζεται σίγουρα ο καθένας την προσωπική ελευθερία του για να μπορέσει να μοιραστεί μαζί σας τις πιο όμορφες στιγμές του. Σκεφθείτε τα λάθη που κάνατε στην προηγούμενη σχέση σας και σιγουρευτείτε ότι δεν θα τα επαναλάβετε στην επόμενη σχέση που θα δημιουργήσετε – αν φυσικά θέλετε αυτή η τελευταία να μην έχει την κατάληξη της προηγούμενης.