Βελτιώνουμε την ερωτική μας σχέση με την τέχνη του feng shui!

Κάθε χώρος του σπιτιού μας έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό που δίνει και διαφορετική ενέργεια στην συναισθηματική/ερωτική σχέση μας, σύμφωνα με την αρχαία τέχνη ευνοϊκής χωροθεσίας του feng shui.

Επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να αλλάξουμε στην σχέση μας, θα κάνουμε τις απαραίτητες ενεργειακές αλλαγές στα αντίστοιχα μέρη του σπιτιού μας.

Εάν πιστεύουμε πως η ρουτίνα και η έλλειψη ενθουσιασμού και πάθους έχει κυριαρχήσει στην σχέση μας, τότε είναι καλό να φροντίσουμε την νότια,την δυτική και την ανατολική πλευρά του σπιτιού μας.

Επιλέγουμε, ειδικά σε αυτούς τους τομείς του σπιτιού μας, διακοσμητικά απο πέτρα στα δυτικά, ενώ τοποθετούμε κεριά σε κρεμ και κόκκινους χρωματισμούς που θα ενισχύσουν την ενέργεια της αγάπης και του ρομαντισμού στα νότια και ανατολικά του χώρου μας.

Εάν πάλι επιθυμούμε η σχέση μας να μπεί σε καινούργια, πιο σταθερή τροχιά, με μέλλον και διάρκεια, η βόρεια και η βορειοδυτική πλευρά του σπιτιού θα μας βοηθήσουν να βάλουμε σταθερά θεμέλια στην σχέση μας, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε μεταλλικά βάζα (απο ασήμι ή απλό μέταλλο) ως διακοσμητικά στα οποία θα τοποθετήσουμε κόκκινα λουλούδια (ιδανικά τριαντάφυλλα ή τουλίπες).

Προσθέτουμε επιπλέον την ενέργεια του στοιχείου του μετάλλου στα χρώματα που θα βάλουμε εδώ στην βόρεια/βορειοδυτική πλευρά του χώρου βάζοντας γκρί,ασημί χρώμα με μαύρες πινελιές.

Εάν τέλος, επιθυμούμε να δώσουμε ένα τέλος, και να προχωρήσουμε σε μια καινούργια σχέση, χωρίς όμως έντονους διαξιφισμούς και διαμάχες, τοποθετούμε στα βορειοανατολικά του σπιτιού μας διακοσμητικά απο γυαλί και χρησιμοποιούμε απαλό γαλάζιο σε υφάσματα και πίνακες, που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ξεκάθαροι, ευθείς και αποφασιστικοί.

Γράφει η Ευθυμία Α. Μισιρλή

Μηχανολόγος-Μηχανικός

Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui                                                  

www.fengshuiinteriordesign.gr