Το “μαγικό” βότανο για γρήγορο αδυνάτισμα και αποτοξίνωση

Η λουίζα θεωρείται βότανο εξαιρετικά αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα, επειδή έχει την ιδιότητα να λιώνει το λίπος, ενώ παράλληλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Επιπλέον, καταπραΰνει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό και ενδείκνυται σε περιπτώσεις δυσπεψίας, φουσκώματος, κολικού του στομάχου και εντερικών διαταραχών.

Είναι γνωστό για τη διουρητική του δράση, γι’ αυτό και συνιστάται σε περιπτώσεις που ο οργανισμός έχει την τάση να δημιουργεί πέτρες στα νεφρά (νεφρολιθιάσεις).

Πως να φτιάξετε βήμα βήμα το αδυνατιστικό ρόφημα

Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, προσθέτουμε 1 κουταλάκι αποξηραμένη λουίζα ή 3-4 φύλλα φρέσκια λουίζα και αφήνουμε το μείγμα για 4-5΄. Στη συνέχεια, σουρώνουμε και πίνουμε.

Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα, όσο μεγαλύτερη ποσότητα καταναλώνουμε, τόσο γρηγορότερα θα αδυνατίσουμε. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι μέχρι 2 φλιτζάνια την ημέρα για περίοδο περίπου ενός μήνα. Κατόπιν, καλό είναι να διακόψουμε για ένα χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδων) και να συνεχίσουμε.

Χρήσιμη συμβουλή

Καλό είναι να αποφεύγουν τη λουίζα άνθρωποι με υπόταση, επειδή είναι διουρητική και ρίχνει την πίεση, καθώς και γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.