Ενυδατώστε τα χείλη σας με φυσικό τρόπο

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και όταν λέω ΟΛΕΣ το εννοώ, είναι ότι δίνοντας σημασία στο δέρμα μας και στο σώμα μας ξεχνάμε την ενυδάτωση των χειλιών μας τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στη σεξουαλική μας ζωή. Τα σαρκώδη, ζουμερά χείλη απαιτούν ενυδάτωση και φροντίδα που δυστυχώς ξεχνάμε πολλές φορές.

Μικρά μυστικά που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι:

  1. Απολέπιση με οδοντόβουρτσα

Τακτική απολέπιση να διώξουμε τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα από τα χείλη μας χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα μας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνατε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή διώχνοντας τυχόν νεκρά «λέπια» αφήνοντας τα χείλη σας όμορφα, ροδαλά και ζουμερά.

  1. Απολέπιση με λαδάκι και ζάχαρη

Ναι και όμως γίνεται. Μην ξανά πούμε τι καλό κάνει το ελαιόλαδο στον οργανισμό γιατί ξέρω πως όλες γνωρίζετε. Βάλτε στην παλάμη σας λίγο λαδάκι και λίγη ζάχαρη, ανακατέψτε και βάλτε το στα χείλη σας, τρίψτε με απαλές κυκλικές κινήσεις και μετά δείτε το αποτέλεσμα ζωγραφισμένο στον καθρέφτη σας.

  1. Ενυδάτωση

Τέλος μετά από την «ταλαιπωρία» τα ανακουφίζετε δίνοντας τους τη χαρά της ενυδάτωσης με μια απλή βαζελίνη ή ένα απλό λιποζάν ή αγοράζοντας ένα lip balm από το φαρμακείο με βούτυρο καριτέ για θρέψη και αναζωογόνηση.

Χείλη για……φίλημα κορίτσια. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε όλες μας.