Αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση

Τα αντηλιακά 1+1 δώρο είναι η πρόταση που κερδίζει το στοίχημα με το καταναλωτικό κοινό. Αποτελεί μια πρακτική όλων των εταιρειών, η οποία επαναλαμβάνεται σε αρκετές περιπτώσεις κάθε χρόνο. Η περιποίηση και η προστασία της επιδερμίδας είναι δύο πράγματα, τα οποία ενδιαφέρουν έντονα ένα μεγάλος μέρος του γυναικείου και του αντρικού πληθυσμού.

Το Garden of Panthenols – Set Ενυδατική Κρέμα Προσώπου (50ml) & Micellar Water All-In-One (100ml) είναι μια προσφορά που καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας σε καθημερινή βάση.

Η ενυδατική κρέμα ημέρας με αντηλιακά φίλτρα προσφέρεται στη συσκευασία των 50 ml. Χάρη στην ξεχωριστή σύνθεσή της, η οποία περιλαμβάνει ενυδατικά συστατικά, αντιρυτιδικούς παράγοντες και αντιηλιακά φίλτρα, προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη και ενυδάτωση στο δέρμα και μια ολοκληρωμένη προστασία από την επικίνδυνη UVA/UVB ηλιακή ακτινοβολία.

Επιπλέον, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα φυτικά εκχυλίσματα (fumaria officinalis, lemon) σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις του όζοντος και των ελεύθερων ριζών. Έτσι, καθυστερούν την πρόωρη γήρανση. Τέλος, η πανθενόλη και το λάδι Αβησσυνίας διατηρούν την υγρασία στα φυσιολογικά επίπεδα και χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη και βελούδινη υφή.

Το MICELLAR WATER all-in-one (100ml) είναι ένα ισχυρό, αλλά φιλικό προς το δέρμα, αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες.

Αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και τονώνει, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλυθεί στη συνέχεια. Αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη χωρίς να την ξηραίνει.