Αντηλιακή κρέμα προσώπου αντιγηραντικής δράσης

Η αντηλιακή κρέμα είναι ένα άκρως απαραίτητο σκεύασμα για κάθε άνθρωπο που θέλει να χαρεί με ασφάλεια τον ήλιο, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται ασφαλή και αποτελεσματική προστασία του δέρματος.

Η Κaloe Face Sunscreen With Color SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου, Αντιγηραντικής Δράσης, με Χρώμα έρχεται στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Είναι ειδικά μελετημένη με φίλτρα UVA και UVB, για ολοκληρωμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, οι οποίοι προσδίδουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την προστασία του δερματικού ιστού από την UV ακτινοβολία και τη φωτογήρανση.

Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση, ενώ διαθέτει απαλή και μεταξένια υφή. Απορροφάται αμέσως και δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ, το οποίο προφυλάσσει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει ως κύρια συστατικά αλόη, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη και βιταμίνη E, καθώς και εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, δίκταμου, κρίταμου.

Η Kaloe επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση την αλόη. Έπειτα από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου ανόθευτου χυμού αλόης από ελληνικές πρώτες ύλες και στη συνέχεια ανέπτυξε και νέα προϊόντα βασισμένα στην αλόη βέρα.

Η βιολογική καλλιέργεια της αλόης γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε χωράφια της Νοτίου Ελλάδος (Κρήτη, Πελοπόννησος, νησιά Αιγαίου), όπου επικρατούν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή της. Τέλος, η μελέτη των προϊόντων της γίνεται από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.