Μία τριλογία για την επιδερμίδα από την Darphin

Τα αντηλιακά δείκτης προστασίας μεσαίο ή υψηλό είναι αυτά που προτιμούν κάθε καλοκαιρινή περίοδο άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι. Τα νέας γενιάς προϊόντα κάνουν τη διαφορά.

Η Darphin Intral Environmental Lightweight Shield Μία Τριλογία για την Επιδερμίδα SPF50 κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30 ml. Πρόκειται για μία αποτελεσματική τριλογία για την επιδερμίδα. Το Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από την περιβαλλοντική ρύπανση, συμπεριλαμβάνοντας και την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Με έναν απαλό συνδυασμό από 100% μεταλλικά φίλτρα, αυτό το διαφανές, ουδέτερης απόχρωσης υγρό απορροφάται από την επιδερμίδα και δεν αφήνει υπολείμματα. Θα νιώθετε το δέρμα σας απαλό, λαμπερό και προστατευμένο με τον πιο άνετο και φυσικό τρόπο, κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε.

Παρέχει προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB, με 100% μεταλλικά φίλτρα για το πρόσωπο και την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή των ματιών, τα οποία διαθλούν τις ακτίνες UV από την επιδερμίδα, έχοντας προστασία SPF50. Για να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε χρωματισμός του δέρματος που συνήθως δημιουργούν τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, τα μεταλλικά φίλτρα έχουν μία ουδέτερη απόχρωση, έτσι ώστε να δημιουργούν μία οπτικά αόρατη προστασία στην επιδερμίδα.

Προσφέρει προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, με πρωτεΐνη σίτου, που δημιουργεί μία ασπίδα, η οποία αναπνέει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για να την προστατεύσει από τους διάφορους παράγοντες μόλυνσης. Αποτελεί βάση για make up, αφού οι φυσικές μεταλλικές χρωστικές ουσίες, αφήνουν το δέρμα απαλό και λαμπερό.