Λοσίον με μηλόξυδο

Τα αντιφθειρικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι σκευάσματα, τα οποία μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούν οι φθείρες και οι κόνιδες στο τριχωτό της κεφαλής παιδιών και ενηλίκων.

Η αντιφθειρική λοσιόν για προληπτική χρήση αποτελεί ένα ασφαλές προϊόν για κάθε ηλικιακή ομάδα. Η προβιταμίνη Β5 που περιέχει δυναμώνει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής. Η λοσιόν με μηλόξυδο και βότανα βοηθά στην απομάκρυνση της κόνιδας (αυγών) μετά από τη χρήση αντιφθειρικών προϊόντων.

Τα εκχυλίσματα δεντρολίβανου, φασκόμηλου, θυμαριού και λεβάντας προλαμβάνουν την επανεμφάνιση των φθειρών και καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα του κεφαλιού. Η προβιταμίνη Β5 δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα από τη θεραπεία μαλλιά.

Καθημερινά ψεκάστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά επαρκή ποσότητα του προϊόντος και χτενίστε. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε. Προτείνεται η παράλληλη χρήση του σαμπουάν με μηλόξυδο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα. Δεν περιέχει Mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα, από μικρούς και μεγάλους.

Περιέχει:

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycerin, Vinegar (Acetum), Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citral, Citronellol, Coumarin, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Limonene, Linalool, Panthenol, Parfum/ Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/ Leaf Extract, C.I. 19140, C.I. 42051.