Πως να κρύψεις τη γρίπη σου με το μακιγιάζ

Είναι η περίοδος που όλοι είναι άρρωστοι αλλά αυτό εσένα δεν θα σε κρατήσει μέσα! Θέλεις να βγεις και να μη χαλαλίσεις τα Σαββατοκύριακά σου αλλά ταυτόχρονα δεν θες να φαίνεται και το ταλαιπωρημένο σου πρόσωπο. Ευτυχώς το μακιγιάζ κάνει θαύματα, μπορεί να κρύψει την κόκκινη σου μύτη και να σε κάνει να φαίνεσαι και πάλι υγιής. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να μάθεις πως θα το πετύχεις.

 

1) Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να κρύψεις το κρυολόγημα είναι να κάνεις απολέπιση προσώπου. Η μύτη σου αυτή τη στιγμή είναι τόσο άγρια και το δέρμα σου ξηρό. Κάνε την απολέπιση προτού απλώσεις το foundation για να ξεκινήσεις με μια καθαρή και λεία βάση.

2) Πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε foundation. Μπορεί να φαίνεσαι λίγο θαμπή και χλωμή γι αυτό και ένα υγρό foundation θα φέρει πίσω την ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

3) Βάλε concealer σε τριγωνική μορφή κάτω από τα μάτια για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους αλλά να φέρεις και φως στο πρόσωπο. Μην ξεχάσεις να βάλεις και στην μύτη μιας και τώρα είναι αρκετά κόκκινη.

4) Τώρα που απέκτησες μια μονόχρωμη βάση ήρθε η ώρα να προσθέσεις λίγο χρώμα. Βάλε ένα ρουζ σε ζεστές αποχρώσεις στα μάγουλα κατά προτίμηση με shimmer ώστε να αποκτήσεις και την φυσική λάμψη.

5) Επειδή τα χείλη σου θα έχουν σκάσει από το κρύο είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ενυδατικό κραγιόν ή ακόμα καλύτερα ένα βάλσαμο χειλιών με χρώμα. Απέφυγε οτιδήποτε ματ που θα τονίσει το πρόβλημά σου.