Τι σκέφτονται οι άντρες την ώρα του σεξ

Αρκετές γυναίκες θα έδιναν τα… πάντα για να μάθουν τι σκέφτεται ο σύντροφός τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, και επιστρατεύουν όλες τους τις.. ικανότητες για να «διαβάσουν» ένα βλέμμα, μία ασυνήθιστη κίνηση, ένα μορφασμό, οτιδήποτε!

Τέλος στην αγωνία τους ήρθαν δώσουν επιστήμονες του Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνα σε 5000 άντρες και γυναίκες προκειμένου να εξετάσουν τη σεξουαλική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνδρες, την ώρα της σεξουαλικής επαφής, κάνουν διάφορες σκέψεις που σχετίζονται τόσο με τις επιδόσεις τους, όσο και με το πώς θα «βαθμολογηθούν» στη συνέχεια από τη σύντροφό τους. Το αποκορύφωμα της ανασφάλειας, δηλαδή, όπως ακριβώς και οι γυναίκες!

Αναλυτικότερα, οι άνδρες που απάντησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο της έρευνας, σε ποσοστό που άγγιζε το 55%, φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής προβληματίζονται από το σενάριο να συμβεί κάτι απρόοπτο και να μην μπορούν να αποδώσουν, ή να μην αντέξουν όσο θα ήθελαν.

Ένα ποσοστό που της τάξεως του 25 % απάντησε ότι κατά τη διάρκεια του σεξ με τη σύντροφό του σκεφτόταν μια πρώην ή κάποιο διάσημο μοντέλο που είχε φαντασίωση να κάνει σεξ μαζί της!

Παράλληλα, 1 στους 2 άνδρες αποκάλυψε ότι την ώρα του σεξ δεν μπορούσαν να εστιάσουν σε αυτό που έκαναν, γιατί είχαν στο μυαλό τους προφυλακτικό, ένιωθαν άβολα, ή αγωνιούσαν μη συμβεί κάτι απρόοπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδια έρευνα προέκυψε επίσης ότι τους 2 στους 3 άνδρες τους απασχολεί έντονα το αν και κατά πόσο ικανοποίησαν σεξουαλικά το έτερο ήμισυ.