Η μαγική επίδραση των μωρών στην ανθρωπότητα! (video)

Αλήθεια, πόση δύναμη έχουν τα μωρά;
Παρά το μικροσκοπικό τους μέγεθος και την αδυναμία τους να μιλήσουν, τα μωρά μπορούν να “μετακινήσουν βουνά” και  να εμπνεύσουν τους μεγάλους να αλλάξουν προς το καλύτερο!

Μια νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας, με τίτλο «Better for baby», επισημαίνει τις θετικές επιπτώσεις που έχουν τα μωρά στον κόσμο γύρω τους.

Μια μαμά τραγουδά μια έκδοση του κλασικού νανουρίσματος “Hush, Little Baby”, αλλά αντί το τραγούδι να αναφέρει όλα τα πράγματα που θα αγοράσει η μαμά στο μωρό, τραγουδά για όλα τα πράγματα που θα κάνουν οι άνθρωποι – όχι μόνο οι γονείς – για να κάνουν τη ζωή του μωρού καλύτερη.

Από τη γιαγιά που θα μάθει να διαβάζει, ώστε να μπορεί να διδάξει στο μωρό, τους εργάτες που θα σταματήσουν το κομπρεσέρ, ώστε να μην ενοχλήσουν τα αυτιά του μωρού και τον επιχειρηματία που ενώ είναι βιαστικός, θα σταματήσει να βοηθήσει τη μητέρα να μεταφέρει το καρότσι της στις σκάλες.

Υπάρχει κάτι στα μωρά που μας κάνει να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Η διαφήμιση, η οποία αποτελεί μέρος της εκστρατείας #BetterForBaby της γνωστής εταιρείας, είναι τόσο πετυχημένη που μέσα σε 3 ημέρες έχει πάνω από 3.500.000 προβολές!

Πιάσε ένα χαρτομάντιλο και δες το. Δεν θα το μετανιώσεις!