3 Συμβουλές για τέλεια νύχια

Όπως ήδη γνωρίζεις τα νύχια είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ομορφιάς για μια γυναίκα. Πρέπει να λοιπόν να τα περιποιείσαι τακτικά. Παρακάτω θα μπορέσεις να διαβάσεις 3 συμβουλές βαψίματος για να δείχνουν τα νύχια σου λαμπερά και όμορφα.

Βάλε ξύδι

Μπορεί να μην σου αρέσει η μυρωδιά του ξυδιού, αλλά δεν θα το χρησιμοποιούσες αν μπορούσε να συμβάλλει για το τέλειο βάψιμο στα νύχια;  Το μυστικό με το ξύδι λοιπόν είναι να περνάς με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε λευκό ξύδι τα νύχια σου πριν τα βάψεις. Το ξύδι βοηθά στο να «κολλάει» καλύτερα το βερνίκι στα νύχια και να μην ξεφλουδίζει. Επίσης, καθαρίζει την επιφάνεια των νυχιών και απομακρύνει τυχόν υπολείμματα από το λιμάρισμα που κάνουν θαμπό το αποτέλεσμα.   

Οδοντόκρεμα για να διώχνεις τους λεκέδες

Δεν εκνευρίζεσαι όταν προσπαθείς να ξεβάψεις τα νύχια σου (ειδικά από κάποιο σκουρόχρωμο βερνίκι) που το χρώμα αφήνει λεκέδες και τα νύχια δεν καθαρίζουν καλά; Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος να λευκάνεις τα νύχια σου είναι μετά το ξέβαμμα, να απλώσεις πάνω στα νύχια σου λίγη οδοντόκρεμα και να τους κάνεις ήπιο μασάζ με τα δάχτυλά σου ή με μία παλιά οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείς. Μετά ξέβγαλε με δροσερό νερό και έτοιμα να καθαρά σου νύχια!

Πέτυχε το τέλειο αποτέλεσμα με το γκλίτερ

Το γκλίτερ είναι η τέλεια επιλογή γα να καλύψεις τα όχι και τόσο τέλεια βαμμένα νύχια ή ένας τρόπος να «ζωντανέψεις» το μανικιούρ σου. Όμως η αλήθεια είναι ότι το γκλίτερ δεν είναι και τόσο απλό στην εφαρμογή του. Πολλές φορές καταλήγεις να λερώνεις όλη την περιοχή γύρω από τα νύχια και άλλες το γκλίτερ αντί να απλώνεται γίνεται σβολάκια. Ένα μυστικό για να αποφεύγεις όλες αυτές τις …τραγωδίες είναι να μην βάφεις με τον κλασσικό τρόπο τα νύχια σου. Βούτα το πινέλο στο μπουκαλάκι, στάξε μία σταγόνα βερνικιού στο κέντρο του νυχιού και μετά άπλωσε το με το πινελάκι ομοιόμορφα.