5 λόγοι για να σταματήσετε να μισείτε την πρώην του συντρόφου σας

Πάντα η πρώην του συντρόφου σας, αποτελεί είτε με λόγο είτε χωρίς λόγο -που συνήθως το δεύτερο είναι και το πιο συνηθισμένο- μια απειλή στη σχέση σας. Δεν σταματάτε να παρακολουθείτε το προφίλ της στο Facebook, ή να ανοίγετε συνεχώς συζητήσεις με τον σύντροφο σας για εκείνη. Φυσικά, συγκρίνετε τα πάντα με το πριν και το μετά.

Αυτό προφανώς κάποια στιγμή καταντάει εντελώς κουραστικό και το μόνο αποτέλεσμα που καταφέρνετε δεν είναι η «λύση» του προβλήματος, αλλά η δυσπιστία του συντρόφου σας. Γι’αυτό, λοιπόν, διαβάστε τους παρακάτω λόγους για να καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσετε να μισείτε την πρώην του συντρόφου σας αμέσως:

1. Πιθανόν να μην ασχολείται
Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνετε εσείς. Δεν δίνει καμία, μα καμία σημασία στην σχέση σας και αδιαφορεί για το αν περνάτε καλά με τον πρώην της. Όταν τελειώνει κάτι οριστικά, δεν συνεχίζεις να ασχολείσαι με κάτι που σου τρώει την ζωή. Οπότε ξεπεράστε το, γιατί άδικα τρώγεστε.

2. Είναι μαζί σας, όχι μαζί της
Σημασία δεν έχει το τότε, αλλά το τώρα. Και αυτό που ισχύει, είναι ότι θέλει εσας και όχι την πρώην του. Για να χωρίσει μαζί της, τον οδήγησαν κάποιοι λόγοι που σίγουρα δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Έχει πάει παρακάτω και αυτό δύσκολα αλλάζει.

3. Αγχώνεστε άδικα
Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερο δημιουργείτε κακό αντίκτυπο στην ψυχολογία του εαυτού σας. Φτιάχνετε σενάρια στο κεφάλι σας, τα οποία δεν ισχύουν, δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

4. Επηρεάζει τη σχέση σας
Η κακή ενέργεια που επικρατεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσει σύννεφα στη σχέση σας. Βάζετε τον σύντροφο σας να πιστέψει ότι είστε ένα άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση και ανασφάλειες, κάτι που δεν αρέσει σίγουρα σε έναν άντρα. Δεν αγάπησε αυτά τα χαρακτηριστικά σε εσάς άλλωστε.

5. Τρελαίνεστε
Όταν όλη την ώρα το μόνο πράγμα που σας απασχολεί, είναι τι ανέβασε η πρώην ή τι κάνει στα social media, τότε αρχίζετε να τρελαίνεστε και δεν το καταλαβαίνετε. Όλοι έχουν μία πρώην κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, όποτε ξεχάστε το και απολαύστε τη σχέση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ