Γιόγκα προσώπου και πείτε αντίο στις ρυτίδες

Και όμως, πολύ καλά ακούσατε! Υπάρχει γιόγκα για το πρόσωπο και μπορεί να είναι αυτή η λύση για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στο πρόσωπό σας. Κάντε τις παρακάτω ασκήσεις και ξεχάστε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση! Αρκεί να ξεκινήσετε από νωρίς, να δουλέψετε με σύστημα και επιμονή και να βάλετε τη γιόγκα προσώπου δυναμικά στο σύστημα περιποίησης – εκγύμνασης της συγκεκριμένης περιοχής!

  • Duck Face για τα μάγουλα: Ξεκινήστε με το λεγόμενο duck-face, δηλαδή σουφρώστε τα χείλια σας και στη συνέχεια φυσήξτε χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας, ώστε να μοιάζετε σαν φούσκα! Μεταφέρετε τον αέρα από τη μία πλευρά στην άλλη και κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. Μπορείτε φυσικά να αναπνέετε κανονικά από τη μύτη. Επαναλάβετε 10 φορές από κάθε μάγουλο.
  • Για το μέτωπο Νο1: Βάλτε τα τρία μεσαία σας δάχτυλα κατά μήκος των φρυδιών σας και σιγά και απαλά τραβήξτε τα φρύδια προς τα πάνω για 20 δευτερόλεπτα.
  • Για το μέτωπο Νο2: Σχηματίστε με τα χέρια σας 2 μπουνιές. Βάλτε τα χέρια σας στη μέση από το μέτωπό σας και απλά τραβήξτε το μέτωπό σας προς τις άκρες. Επαναλάβετε 5 φορές!
  • Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε κι άλλες ιδέες για το πώς θα «τσιτώσετε» χωρίς νυστέρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ