Ενυδατική μάσκα προσώπου για ξεχασιάρες

Ότι  τύπο δέρματος και αν έχουμε θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η ώρα του ύπνου είναι η καλύτερη για την ανάπλαση του. Για το λόγο αυτό πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας  να είναι καθαρό πριν πέσουμε για ύπνο. Οι δικαιολογίες είναι άπειρες και όλες μας τις έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Όμως η ουσία είναι μία και ο παρονομαστής κοινός: δεν θα πρέπει να πέφτουμε ποτέ για ύπνο αν πρώτα δεν έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ.

Επειδή όμως είμαστε γυναίκες και κάποιες φορές ακόμα και αν ξέρουμε το σωστό, ξεφεύγουμε και μας παίρνει ο ύπνος αποκαμωμένες και…. βαμμένες, το επόμενο πρωί είναι κρίσιμο. Έτσι δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε αλλά να δράσουμε, και μάλιστα άμεσα στο ταλαιπωρημένο μας πρόσωπο.

Η καλύτερη λύση, αφού ξεβγάλουμε το πρόσωπο μας καλά, είναι να απλώσουμε σε αυτό μία μάσκα για ενυδάτωση και λάμψη. Αν δεν έχουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μόνες μας η οποία μάλιστα δεν θα περιέχει καθόλου χημικές ουσίες. Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μάσκα για την συγκεκριμένη  περίσταση είναι αυτή που μπορούμε να φτιάξουμε με βρώμη γιαούρτι και μέλι. Χρειαζόμαστε μια κουταλιά της σούπας από κάθε ευεργετικό υλικό. Μόλις φτιάξουμε ένα μείγμα με τα παραπάνω υλικά το απλώνουμε στο πρόσωπο μας για δέκα λεπτά, αποφεύγοντας πάντα την περιοχή των ματιών, και στη συνέχεια ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, το αποτελέσμα είναι απλά θεαματικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ