6ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2015 στην Καστοριά . Από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία Υπό την Αιγίδα του Δήμου Καστοριάς

Το 6ο Περιφερειακό της Καρδιολογικό Συνέδριο πραγματοποιεί η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο διάστημα 13-15 Νοεμβρίου 2015, στην Καστοριά, υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Ιατρικό Σύλλογο.
Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση, των Καρδιολόγων και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων για τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.
Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ξενοδοχείο ΛΗΜΝΑΙΟ), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες σε κάθε πόλη που πραγματοποιεί τα Περιφερειακά της Συνέδρια.
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (ώρες 18.00-20.00μ.μ.), στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί από ιατρούς ενημέρωση των πολιτών της Καστοριάς για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και τους παράγοντες κινδύνου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου (ώρες 10.30-13.30μ.μ.) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία) πολίτες, μέλη του Αστυνομικού και Πυροσβεστικού Σώματος, σύλλογοι και φορείς της πόλης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Πιστοποιημένο Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Η. Κανέλλο, Τοπικό Δημοτικό Σύμβουλο Καστοριάς, τηλ.: 6937 144525).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ