Ο Ιωάννης Καλλικάζαρος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών Καρδιολογίας

Ο Ιωάννης Ε.Καλλικάζαρος, Συντονιστής Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Ιπποκρατείου ΓΝΑ, ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών Καρδιολογίας (ΠΙΕΔΚΑΡ) μετά από παραίτηση του προηγούμενου Προέδρου κ.Δ.Μπάμπαλη και μετά από εσωτερική ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ.Καλλικάζαρος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΙΕΔΚΑΡ και έχει υπηρετήσει την εταιρεία και στο παρελθόν ως Πρόεδρος. Τη διετία 2012-2014 υπηρέτησε ως Πρόεδρος στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.
Κατά τη θητεία του διοργανώθηκαν με επιτυχία αρκετά συνέδρια της ΠΙΕΔΚΑΡ και για πρώτη φορά, με δική του πρωτοβουλία, δόθηκε ετήσια υποτροφία σε νέο καρδιολόγο για μετεκπαίδευσή του σε αναγνωρισμένο κέντρο του εξωτερικού. Η υποτροφία αυτή αποτελεί πλέον θεσμό και δίνεται κάθε χρόνο έκτοτε. Η συμμετοχή των υποψηφίων για αυτή την υποτροφία είναι σημαντική κάθε χρόνο. Η ΠΙΕΔΚΑΡ αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι στη χώρα μας προσφέρει στην Καρδιολογία μετεκπαιδεύοντας τους νέους γιατρούς μας.
Εκτός από τη συμβολή στην εκπαίδευση, η ΠΙΕΔΚΑΡ έχει σαν στόχο την καταγραφή, διεκδίκηση και τελικά επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο χώρο της Καρδιολογίας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΙΕΔΚΑΡ αποτελούμενο με σειρά θέσης από τους: Ιωάννη Καλλικάζαρο, Αθανάσιο Κρανίδη, Γεώργιο Παπανάγνου, Χάρη Γράσσο, Αθανάσιο Τρίκα, Στυλιανό Χαντανή, Θωμά Μακρή και Σταύρο Κάκουρο δεσμεύεται ως προς την οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση πάνω στην υγεία της καρδιάς όπου δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδας αγνοεί τις απλές, βασικές και καθημερινές πρακτικές για την απόκτηση υγιούς καρδιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ