ΙΑΣΩ General: Προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου & εξετάσεων σε προνομιακές τιμές για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (Σάββατο 14 Νοεμβρίου), το ΙΑΣΩ General στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου προσφέρει:

1. ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο με γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, κλινική εκτίμηση από διαβητολόγο ή και από ποδολόγο, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 6502020 από την Tετάρτη 11 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (8:30-14:30) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
2. Προνομιακές τιμές για όλες τις επισκέψεις στο Διαβητολογικό του Κέντρο καθώς και για ειδικές απεικονιστικές εξετάσεις που τυχόν χρειαστούν.

Ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502015 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16.00) και προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους και τις εξετάσεις έως τις 31.01.16.

O έλεγχος αποσκοπεί στην έγκαιρη διάγνωση, τη ρύθμιση του διαβήτη και την πρόληψη των επιπλοκών του. Αφορά κυρίως όσους έχουν προδιάθεση με οικογενειακό ιστορικό, σε γυναίκες με ιστορικό διαβήτη κύησης, σε διαβητικούς καθώς και παχύσαρκους, οποιασδήποτε ηλικίας.

Η πρόληψη είναι απαραίτητη αφού ο διαβήτης που δίκαια χαρακτηρίζεται «ύπουλη νόσος», μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εμφανίζει σημαντικά συμπτώματα. Η έγκαιρη διάγνωσή του προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση των αγγείων και άλλες σοβαρές επιπλοκές. Η επιστημονική ομάδα του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General αντιμετωπίζει και ρυθμίζει το διαβήτη ολοκληρωμένα, σε στενή συνεργασία με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, και παρέχοντας σχετική εκπαίδευση τόσο στο ίδιο το άτομο όσο και στους οικείους του. Το μήνυμα που στέλνει είναι ότι οι διαβητικοί στην εποχή μας μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, χωρίς προβλήματα, αρκεί να το θελήσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ