Σεμινάριο Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας

Το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας ‐ Αποκατάστασης (Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διοργανώνει το 3ο του Σεμινάριο σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε.), με τίτλο «Η διαδρομή από τα επιστημονικά δεδομένα στην κλινική πράξη».
Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν τα νεότερα δεδομένα και οι κλινικές προεκτάσεις για μια σειρά θεμάτων που υπάγονται στις πιο κύριες και συχνές παθήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως φυσικοθεραπευτές στον αναπνευστικό χώρο, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το άσθμα και η κυστική ίνωση. Παρακαλούμε όπως λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου ως συνημμένο αρχείο.
Επίσης, έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε ως προσκεκλημένο ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Πνευμονολογίας John Moxham από το King’s College Hospital, Λονδίνο, Αγγλία, και να τιμήσουμε την κα. Ειρήνη Πανοπούλου για την μεγάλη της προσφορά στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα!
Είναι η πρώτη φορά που η διεξαγωγή ενός φυσικοθεραπευτικού σεμιναρίου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ετησίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου της Ε.Π.Ε., και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία σε συνδυασμό με την επιτυχία των δύο προηγούμενων σεμιναρίων του Τ.Κ.Α.Φ.Α. αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ