Συμπληρώματα διατροφής με πολλαπλές δράσεις

Τα Συμπληρώματα Διατροφής έχουν μπει στην καθημερινότητά μας… καθώς όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής έχει θετική επίδραση στον οργανισμό μας. Και τα Worts είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν!

Η εσωτερική και συνεχής αναζήτηση καθώς και η ηρεμία μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Έτσι λοιπόν και ο Naturalist John Noa δημιούργησε τα Worts, φυσικά συμπληρώματα διατροφής που χαρακτηρίζονται για τις πολλαπλές τους δράσεις και τις ξεχωριστές τους συνθέσεις.

Τα προϊόντα Worts προέρχονται από στοιχεία της φύσης και τα καλύτερα φυσικά εκχυλίσματα και πρώτες ύλες, γιατί η φύση είναι αυτή που μπορεί να δώσει τις λύσεις και να μας χαρίσει την ευεξία που όλοι μας επιζητούμε, και βασικό σκοπό των προϊόντων είναι να έχουν άριστη ποιότητα, γιατί αυτή θα οδηγήσεις και σε μοναδικά και σίγουρα αποτελέσματα.

Η δημιουργία τους βασίζεται στα ενεργά θρεπτικά συστατικά τα οποία μεταφέρουν όλη τη θετική ενέργειά τους στον οργανισμό, με σκοπό το σχηματισμό θετικών ενεργειακών καταστάσεων και την προαγωγή της υγείας.

Είναι μοναδικά προϊόντα καθώς έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικές ανάγκες του οργανισμού… αφού μπορεί να έχουν στοχευμένη δράση… ή να καλύπτουν γενικά τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά.

Τα Worts είναι ξεχωριστά γιατί είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με συμπληρώματα σε υγρή μορφή, που μπορούν να ληφθούν από όλους, ακόμα και από εκείνους που ενώ θέλουν να λάβουν συμπληρώματα διατροφής, δεν μπορούν λόγο προβλημάτων κατάποσης τόσο των δισκίων όσο και των καψουλών…

Για αυτό τα Worts είναι αγαπητά από όλους!

Είναι ξεχωριστά γιατί περιέχουν στέβια, οπότε και μπορεί να καταναλωθούν ακόμα και από εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα σακχάρου, και πριν οι  γλυκαντικές ουσίες ήταν αποτρεπτικά συστατικά για τη λήψη ενός συμπληρώματος. Και η γεύση τους είναι ακαταμάχητη… αφού μία δοκιμή αρκεί για να μπουν στις καθημερινές σας συνήθειες…

Και το σημαντικότερο… είναι εξολοκλήρου Ελληνικά προϊόντα, αφού όλα τα στάδια παραγωγής γίνονται στην Ελλάδα, από τη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία τους, μέχρι και την παραγωγή και συσκευασία που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα Worts. Με μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά τους! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ