Συζήτηση για το άσθμα

Μετά από την περσινή επιτυχία της διαδικτυακής συζήτησης για το άσθμα, που πραγματοποίησε η Boehringer Ingelheim Ελλάς μέσω του Twitter, τώρα συνεχίζει την πρωτοπόρο δράση της στα Κοινωνικά Δίκτυα.
Με στόχο να αποτελεί αιχμή του δόρατος στην ενημέρωση για θέματα υγείας και μέσω των ψηφιακών καναλιών, πραγματοποιεί το δεύτερο TweetChat στην Ελλάδα με θέμα το άσθμα.
Το TweetChat #AsthmaBreathe θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2015 (hashtag συνεδρίου: #24pneumo2015) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 15:00 – 16:00.
Επίσημοι καλεσμένοι στη συζήτηση θα είναι οι Συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, Πνευνομολόγοι κ. Σ. Λουκίδης και Π. Μπακάκος. Οι καλεσμένοι θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να ακούσουν την άποψη των συμμετεχόντων και να ενθαρρύνουν τη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από σημαντικές πτυχές της νόσου.
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν τη διάγνωση του άσθματος και τα βασικά συμπτώματα, τη διαχείριση των παροξύνσεων, την παρακολούθηση και τον έλεγχο της νόσου, καθώς και την καθημερινότητα του ασθενή με άσθμα που βιώνει την επίδραση της νόσου στην κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
Στη ζωντανή συζήτηση μπορεί να πάρει μέρος το ευρύ κοινό καθώς και οι επαγγελματίες υγείας, οι επιστημονικοί φορείς και οι δημοσιογράφοι υγείας.
Το TweetChat είναι μια online, διαδραστική συζήτηση, η οποία πραγματοποιείται ζωντανά μέσα από το Twitter. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση με τα δικά τους “tweets”ακολουθώντας το hashtag #AsthmaBreathe.
Η πρόσβαση και η συμμετοχή σε αυτή μπορεί να γίνει μέσω Η/Υ , tablet ή smartphone με σύνδεση στο Internet. Κάντε κλικ εδώ: www.twubs.com/AsthmaBreathe
Η συζήτηση δεν θα αναφερθεί σε θέματα φαρμακευτικών αγωγών και δε θα περιληφθούν αναφορές σε φάρμακα ή φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ