Υψηλού επιπέδου το Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας (ICE 2015) της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας.
Κατά τις εργασίες του συνεδρίου, σε δώδεκα Στρογγυλά Τραπέζια, οι Έλληνες Καρδιολόγοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές της Επεμβατικής Καρδιολογίας, με κύριο χαρακτηριστικό την παρουσίαση ιατρικών περιστατικών από Νοσοκομεία της Ελλάδας καθώς και παρουσίαση επεμβάσεων από τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Ιπποκράτειο Αθήνας, σε πραγματικό χρόνο.
Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Φούσα να καλωσορίζει τους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αναδεικνύοντας τους στόχους του ICE 2015, όπως άλλωστε έκανε και ο Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας κ. Γιώργος Σιάνος ενώ ο κ. A. Baumbach, Γραμματέας του EAPCI (EUROPEAN ASSOCIATION OF PERCUTANEOUS CARDIOVASCULAR INTERVENTIONS) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του EuroPCR, πραγματοποίησε ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο: “Interventional Cardiology in Europe: Where are we heading?”. Τα συμπεράσματα του συνεδρίου, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν από τον κ. Γιώργο Μπομπότη, ταμία της ΕΚΕ και Αντιπρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας.
Ήταν κατά κοινή ομολογία των συμμετεχόντων ένα συνέδριο υψηλού επιπέδου, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ