Σε αναμονή ακόμα η απόφαση για τα ΜΗΣΥΦΑ

Ανακουφισμένος είναι ο φαρμακευτικός κόσμος μετά την ανακοίνωση της Αριστοτέλους αναφορικά με την επικείμενη έκδοση διορθωτικής Υπουργικής Απόφασης (ΥΑ) για την απελευθέρωση της τιμής στα ΜΗΣΥΦΑ.

Το θέμα ήταν σε εκκρεμότητα ένα μήνα τώρα και παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, πριν από την έκταση που πήρε το θέμα χθες, μετά την παρέμβαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), η υπόθεση φαινόταν να έχει… ξεχαστεί.

«Περιμέναμε επί έναν ολόκληρο μήνα για να διορθώσει ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός την Υπουργική Απόφαση με την οποία απελευθέρωνε τις τιμές των ΜΗΣΥΦΑ από 1/1/2016 αντί της 1/1/2017 που όριζε ο σχετικός Νόμος» σημειώνει σχετικά ο Πρόεδρος του ΦΣΘ, Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

«Η χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου μας και η επακόλουθη δημοσιοποίηση του θέματος από τα ΜΜΕ ανάγκασε το Υπουργείο Υγείας να ανακοινώσει ότι σήμερα, 31/12/2015, θα εκδώσει σχετική διορθωτική Υπουργική Απόφαση» προσθέτει, και τονίζει ότι ο κλάδος βρίσκεται εν αναμονή της υλοποίησης της υπουργικής δέσμευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ