To νέο ασφαλιστικό αφανίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες οδοντιάτρους

Έκκληση βοήθειας για να μην αφανιστεί ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών οδοντιάτρων  εξ αιτίας του νέου ασφαλιστικού κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Α. Δεβλιώτης. Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τα μέλη του συλλόγου αλλά και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου τονίζει ότι η κυβέρνηση στρέφεται εναντίον των ελευθέρων επαγγελματιών οδηγώντας σε ένα εκ προμελέτης έγκλημα.
Οπως τονίζει στην επιστολή του ο κ. Δεβλιώτης,:
Με το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την δήθεν μεταρρύθμιση του λεηλατημένου από τους πολιτικούς Ασφαλιστικού Συστήματός μας, εξοντώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες προκειμένου να συνεχίσουν να συντηρούν τις κομματικές <<συμμορίες>>, τις οποίες ούτε αγγίζουν ούτε θίγουν και βεβαίως πουθενά δεν αναφέρουν πόσα εκατομμύρια χρωστούν από τα θαλασσοδάνεια.
Η συνεχιζόμενη αφαίμαξη του σκληρά εργαζόμενου, ελάχιστα πλέον αμοιβόμενου και απάνθρωπα φορολογούμενου ελεύθερου επαγγελματία, παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Με ποσοστό φορολόγησης 26%-33% επί του καθαρού εισοδήματος (συν την προκαταβολή φόρου 100%), με ποσοστό ασφαλιστικών εισφορών 26,95% επί του καθαρού εισοδήματος, με τέλος επιτηδεύματος 650-1000€ και με εισφορά αλληλεγγύης 0,7-6% για εισόδημα άνω των 12.000€, οι ελεύθεροι επαγγελματίες γίνονται και με τον Νόμο οι σκλάβοι, οι είλωτες και τα κορόιδα ενός ολοκληρωτικού, οπισθοδρομικού, αντιπαραγωγικού και άχρηστου κράτους, που τους παίρνει τα πάντα και δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.
Ζητούμε, απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα την εξολόθρευση μας. Μη έχοντας να χάσουμε τίποτε περισσότερο δεν θα διστάσουμε να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο για την προάσπιση των ανθρώπινων επαγγελματικών και δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.
Όταν η αδικία και η ανηθικότητα των νόμων δημιουργεί θυμό και οργή, τότε οι βουλευτές και οι νομοθέτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα. Διερωτόμαστε μήπως αυτό επιδιώκουν.
Απευχόμαστε να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και ζητούμε έστω και την τελευταία στιγμή από τους “κυβερνώντες” να συνέλθουν και να αντιμετωπίσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες σαν ελεύθερους ΠΟΛΙΤΕΣ με βούληση, φρόνηση και όχι ως παρείες.
Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλους εξευτελισμούς, περιφρόνηση και φτωχοποίηση.
Δεν θα ανεχθούμε την προγραμματισμένη λεηλασία του αυτοχρηματοδοτούμενου Ταμείου μας Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Α.Υ. με την κλοπή και υφαρπαγή των υπολοίπων αποθεματικών, της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.
Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την αποτροπή της καταστροφικής επιδρομής καταφεύγοντας σε κάθε αρμόδιο Ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο.
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει στην υλοποίηση των εξαγγελιών της είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας μη δεχόμενοι να συμμετέχουμε σε όργανα Ν.Π.Δ.Δ. τα οποία δεν εκφράζουν τη βούλησή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ