Άμεση δράση στήριξης των καρκινοπαθών

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, πάντα με σεβασμό στην ιατρική δεοντολογία και τον ανθρώπινο πόνο που δεν γνωρίζει ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους πολίτες, μετά την ενημέρωση από το Σύλλογο Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με τους ογκολογικούς ασθενείς, οι οποίοι δεν έκαναν τις  απαραίτητες  χημειοθεραπείες τους λόγω έλλειψης σκευασμάτων, κινητοποιήθηκε άμεσα και παρέδωσε σήμερα 13/1/16 ογκολογικά  σκευάσματα που διέθετε, από αυτά που φθάνουν στο ιατρείο μας από τις δωρεές πολλών πολιτών, αφού αυτοί δεν τα χρειάζονται πλέον.

Φυσικά δεν επιλύεται με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει να αποδίδονται επιτέλους σε αυτό τον τόπο. Είναι όμως αδύνατο για εμάς να ξέρουμε ότι έχουμε αυτά τα φάρμακα στα ράφια και αυτοί που τα χρειάζονται δεν μπορούν να τα έχουν. Η ενεργητική συνδρομή μας αποτελεί ουσιαστικό καταγγελτικό λόγο, αφού αναδεικνύει περίτρανα το πρόβλημα.

Το ΜΚΙΕ  είναι βέβαιο ότι θα κάνει και τη νέα χρονιά ό,τι μπορεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων αυτών που έχουν ανάγκη. Και παράλληλα θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα, μαζί με άλλους φορείς (Κοινωνικά Ιατρεία Αλληλεγγύης , Συλλόγους ασθενών και την κοινωνία), για ένα υγιές και δωρεάν σύστημα Δημόσιας Υγείας, προσβάσιμο από όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ