Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην κοινή πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων της χώρας και με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο, απορρίπτουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπως αυτό είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς μάλιστα την οφειλόμενη στοιχειώδη προηγούμενη συζήτηση με τους κοινωνικούς φορείς.
Η τυχόν εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο εν λόγω προσχέδιο συνιστά ουσιαστικά δήμευση του εισοδήματος των επιστημόνων-ελεύθερων επαγγελματιών, συνυπολογιζομένων των λοιπών φοροδοτικών τους υποχρεώσεων (ΦΠΑ, φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης κ.λπ.).
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην κοινή πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 14/1/2016 και ώρα 12.00΄, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).
Η συμμετοχή όλων μας στο κοινό αγώνα είναι αναγκαία, ώστε να μην καταστραφεί ο παραγωγικός ιστός της χώρας, βασικό τμήμα της οποίας αποτελούν οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ