ΣΠΑΝΙΟ: Γεννήθηκαν δίδυμα από διαφορετικό πατέρα

Μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση διδύμων που γεννήθηκαν από διαφορετικούς πατέρες αποκάλυψαν οι υγειονομικές αρχές του Βιετνάμ μετά την εξέταση DNA που έγινε στα δίδυμα σε εργαστήριο του Ανόι, κατόπιν αιτήματος των γονέων, η ταυτότητα των οποίων δεν έγινε γνωστή.

«Το κέντρο γενετικών αναλύσεων πραγματοποίησε εξετάσεις και ανακάλυψε ότι τα δίδυμα έχουν δύο πατέρες» δήλωσε ο Λε Ντινχ Λουόνγκ, πρόεδρος της Εταιρίας Γενετικής του Βιετνάμ που λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.

Ο ίδιος υπογράμμισε τη σπανιότητα του φαινομένου αυτού που απαντάται όταν δύο ωάρια της μητέρας γονιμοποιούνται από δύο διαφορετικούς άνδρες κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών που γίνονται την ίδια περίοδο ωορρηξίας.

Τα ζεύγη διδύμων που έχει διαπιστωθεί πως έχουν γεννηθεί από διαφορετικούς πατέρες εκτιμάται πως είναι περίπου δέκα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tuoi Tre, όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας στα δίδυμα, θέλοντας να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ο βιολογικός τους πατέρας, καθώς το ένα παιδάκι δεν έμοιαζε καθόλου στα μέλη της οικογένειας.

Τα τεστ έδειξαν ότι ο σύζυγος είναι ο πατέρας του ενός βρέφους και ότι η γυναίκα του είναι η βιολογική μητέρα των δύο παιδιών που σήμερα είναι δύο ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ