Δείτε πώς τα χείλη μιας γυναίκας «προδίδουν» το αν έρχεται εύκολα σε οργασμό

Η επίτευξη οργασμού για μια γυναίκα επηρεάζεται από πολλούς βιολογικούς και ψυχολογικούς παράγοντες, με ορισμένους εξ αυτών να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μοιάζουν εντελώς παράδοξοι.

Νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine παρουσιάζει μια τέτοια, παράδοξη, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσα στο σχήμα των γυναικείων χειλιών και τον οργασμό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών από το Πανεπιστήμιο UWS της Σκωτίας, όσο πιο έντονη είναι η καμπυλότητα του άνω χείλους της γυναίκας τόσο πιο εύκολα μπορεί να έρθει σε οργασμό.

Στο κέντρο του άνω χείλους υπάρχει μια μικρή «λακκούβα» που ονομάζεται φύμα. Από τις 258 γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, όσες παρουσίαζαν έντονη καμπυλότητα του άνω χείλους στο σημείο αυτό, ήταν πολύ πιο πιθανό να απολαμβάνουν τον οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Αν και η συσχέτιση να μοιάζει παράξενη, οι ερευνητές εξηγούν πως οι προγεννητικές επιδράσεις που καθοδηγούν την ανάπτυξη του άνω χείλους παίζουν επίσης ρόλο στη νευρολογική ανάπτυξη των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ