Έλεγχος στο νοσ. Κιλκίς μετά τα δημοσιεύματα για εμφάνιση φιδιού στο χώρο των πλυντηρίων

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται με εντολή της διοικήτριας του νοσοκομείου Κιλκίς, για τη διερεύνηση περιστατικού που αφορά στην εμφάνιση φιδιού στο χώρο των πλυντηρίων του νοσηλευτηρίου, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, κ. Μαρίας Βλάχου, η νέα Διοίκηση, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και μόλις δύο μήνες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού.

Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του νοσοκομείου, και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.

«Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ