Δούλευε 5 χρόνια ως γιατρός ενώ δεν είχε πτυχίο

Έφτασε στο τελευταίο έτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά δεν πήρε ποτέ πτυχίο και προτίμησε να… πλαστογραφήσει ένα ώστε να μπορέσει να εργαστεί ως γιατρός! Και το πέτυχε, αφού δούλευε επί πέντε ολόκληρα χρόνια σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηρακλείου!

Μια καταγγελία που είχε υποβληθεί το 2014 στην Κοσμητεία του Πανεπιστημίου, αποτέλεσε την αφορμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της κομπίνας που είχε ξεκινήσει το 2009, όταν ο τελειόφοιτος (τότε) φοιτητής Ιατρικής προσκόμισε το πλαστό πτυχίο στην ιδιωτική κλινική. Κανείς δεν αντιλήφθηκε την πλαστότητα κι έτσι ο… «μαϊμού» γιατρός ξεκίνησε να εργάζεται και να κάνει εφημερίες!

Η απάτη αποκαλύφθηκε και του ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Άγνωστο γιατί, όμως, δεν ασκήθηκε δίωξη.

Έτσι, ο κατά δήλωση γιατρός δεν πτοήθηκε και παραποίησε κι άλλα πιστοποιητικά, καταφέρνοντας να προσληφθεί σε ΙΕΚ της Κρήτης, στον τομέα παροχής πληροφοριών αναζωογόνησης της ζωής!

Αυτή τη φορά, όμως, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ ενημερώθηκε και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης που θα διαγράψει τον φοιτητή από τα μητρώα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ