Πέντε φυσικοί τρόποι για να εξαφανιστεί η ακμή!

Η φύση, μας έχει αποδείξει, πως ότι χρειάζεται ο οργανισμός μας το έχει χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξουμε σε κάποιο φάρμακο που ίσως ταλαιπωρήσει τον οργανισμό μας.

Γενικά η ακμή είναι πάθηση που ταλαιπωρεί εφήβους αλλά και ενήλικες καθώς είναι μικρά ενοχλητικά σπυράκια τα οποία εκτός του ότι χαλούν την εμφάνιση μας, κάνουν κακό και στην ψυχολογία του ατόμου.

Πάντα σε συνεργασία με το γιατρό που σας παρακολουθεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής:

Πάγος
Τυλίξτε πάγο σε μια πετσέτα και τοποθετείστε τον πάνω στην πάσχουσα περιοχή και θα δείτε το θαύμα να γίνεται. Το παγωμένο νερό κλείνει τους πόρους και διώχνει τις κοκκινίλες από το δέρμα μας.

Άργιλος
Οι μάσκες προσώπου από άργιλο καθαρίζουν βαθιά το πρόσωπο, απομακρύνουν τις τοξίνες και προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα μας. Γενικά ο άργιλος είναι μεγάλος εχθρός της ακμής.

Ντομάτα
Πολτοποιείς ντομάτα και φτιάχνεις μια καλή και αποτελεσματική μάσκα προσώπου.

Σκόρδο
Το σκόρδο είναι ευρέως γνωστό σε όλους για την ιδιότητες του. Ψευδάργυρος, θείο και ασβέστιο, είναι ουσίες που δρουν ως αντιμυκησιακό και αντιβιοτικό βοηθώντας την ακμή να υποχωρήσει.

Λεμόνι
Ο χυμός λεμονιού με την οξύτητα του, ξεραίνει τα σπυράκια και ηρεμεί το δέρμα μας από το πρήξιμο και τις κοκκινίλες. Πάρτε ένα βαμβάκι και απλώστε λίγο χυμό λεμονιού στην πάσχουσα περιοχή και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ