Πράσινο μήλο και αντιγήρανση

Ένα μήλο την ημέρα λένε οι παλιοί, πως το γιατρό τον κάνει πέρα. Κάτι ήξεραν λοιπόν μιας και το πράσινο μήλο έχει αποδειχθεί ευεργετικό και για την επιδερμίδα μας. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιγήρανση μιας και προσφέρει στο δέρμα μας την ελαστικότητα που χρειάζεται. Πόσο απειλητική λέξη είναι αυτή η αντιγήρανση!!!

Το πράσινο μήλο είναι το τέλειο αντι-γηραντικό φρούτο. Τα αντιοξειδωτικά και οι φυτικές ίνες που περιέχονται σε αυτό κρατούν το δέρμα ελαστικό και νεανικό.
Έτσι λοιπόν, μια μάσκα προσώπου με πράσινο μήλο μπορεί να ενυδατώσει βαθιά το δέρμα, να το θρέψει, να το δροσίσει και να βοηθήσει στην εξάλειψη της εμφάνισης των ρυτίδων.  Παράλληλα βοηθάει στη βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος μιας και δίνει την αίσθηση λεμονιού στο δέρμα, αφού με το πράσινο μήλο είναι ξινούλι.

Τι ακριβώς προσφέρει πέρα από τέλεια γεύση;

-Λόγω της πυκνής περιεκτικότητας σε βιταμίνες το πράσινο μήλο διατηρεί το δέρμα φρέσκο.

-Βοηθά στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών του δέρματος που προκαλούνται από την έλλειψη των απαραίτητων βιταμινών.

Επίσης το πράσινο μήλο είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία κατά της ακμής. Η τακτική κατανάλωση πράσινου μήλου βοηθά στον έλεγχο και την πρόληψη από την εμφάνιση της ακμής, ενώ διευκολύνει την εξάλειψη των μαύρων κύκλων, αφήνοντας τα μάτια σας ανανεωμένα και αναζωογονημένα.

Πράσινα μήλα πάντα στο ψυγείο κορίτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ