Συνεχίζει τη μάχη η Μυρτώ της Πάρου – Έκανε το 7ο χειρουργείο

Έπειτα από 4,5 και πλέον χρόνια, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το εφιάλτη που έζησε το καλοκαίρι του 2012 όταν και έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανό στη Χρυσή Ακτή της Πάρου

Το άτυχο κορίτσι προσπαθεί καθημερινά με τις συμβουλές των γιατρών της να ξεπεράσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ωστόσο, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, τα βάσανά της δεν έχουν τελειωμό.

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το απόγευμα της Τρίτης εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ. Μαλιζο με σκοπό να διορθωθούν οι στρεβλώσεις και να μην πονάει τόσο πολύ, με τους γιατρούς ωστόσο να αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες, με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που περίμενε. Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς θα έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- πολύ μικρή λειτουργικότητα. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και στο άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το έβδομο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Μυρτώ από τον Ιούλιο του 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ