Σύσφιξη σώματος – Πώς θα την επιτύχετε

Όσο σημαντική είναι η σύσφιξη προσώπου άλλο τόσο σημαντική είναι και η σύσφιξη σώματος. Όχι μόνο είναι αισθητικό το θέμα αλλά και θέμα υγείας.

Η σύσφιξη σώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση ειδικά μετά την απώλεια πολλών κιλών απαιτείται μια δύσκολη και υπομονετική διαδικασία. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία του ατόμου διότι αλλιώς το δέρμα μιας 20χρονης θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα και αλλιώς μιας μεγαλύτερης γυναίκας. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.

Τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε μια καλή σύσφιξη σώματος:

Κόψτε για λίγο τη δίαιτα για να επιτρέψετε στο σώμα σας να πάρει μια «ανάσα» από το μεγάλο σοκ που μπήκε λόγω της απώλειας πόντων και κιλών.  Συνεχίστε με διατροφή, τρώστε από όλα και σωστές ποσότητες και φυσικά η διατροφή σας να είναι πλούσια σε πρωτεΐνη ώστε να ανακτήσετε τη χαμένη μυϊκή σας μάζα

Το νερό, αυτό το νερό πόσο σημαντικό είναι για ό,τι κάνουμε. Πίνετε άφθονο νερό για να μπορεί το δέρμα να έχει την ελαστικότητα που του χρειάζεται. Προσπαθήστε επίσης να τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μείνετε χορτασμένοι, ενώ θα είστε και καλά ενυδατωμένοι.

– Χρησιμοποιήστε μια καλή συσφικτική κρέμα που να περιέχει κολλαγόνο και βιταμίνη Ε . Επίσης αυτό θα μειώσει τις ραγάδες και τις ρυτίδες στην επιδερμίδα σας .

Υπομονή θέλει και επιμονή και θα δείτε αποτελέσματα και δεν θα το περιμένετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ