Οικονομική πρόταση για ενισχυμένη αντηλιακή προστασία

Τα πιο πολλά από τα νέας γενιάς αντηλιακά 1+1 δώρο προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει σε προσιτές τιμές ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία του παρέχουν πολλαπλά οφέλη.

Το BIODERMA – PROMO PACK PHOTODERM Spray SPF30 (400ml) ΜΕ ΔΩΡΟ After Sun (100ml) είναι ένα συνδυαστικό πακέτο προσφοράς, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία και φροντίδα πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Κυκλοφορεί σε πρακτικό τσαντάκι για να το έχετε πάντα μαζί σας όπου πάτε.

Το πρώτο προϊόν είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι για το σώμα και το πρόσωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Θεωρείται κατάλληλο και για δυσανεκτικές ή ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες ή πολύ ανοιχτόχρωμες με φακίδες. Έχει υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Κυκλοφορεί σε οικονομική συσκευασία των 400ml με ειδική αντλία για σωστή εφαρμογή.

Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του, μέσω της αποκλειστικής πατέντας Cellular BIOprotection.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φωτοσταθερό, μη φαγεσωρογόνο και υποαλλεργικό και δεν περιέχει parabens.

Το δεύτερο σκεύασμα είναι ένα αναζωογονητικό γαλάκτωμα για μετά την έκθεση στον ήλιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και το σώμα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, φρεσκάροντας την όψη του δέρματος, χάρη στη μαλακτική, ελαφριά και δροσιστική του φόρμουλα.

Περιέχει Cellular BIOprotection, σύνθεση που προστατεύει την επιδερμίδα από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης. Διατηρεί ισορροπημένο το επίπεδο υγρασίας και το μαύρισμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ