Ασφαλές και έντονο μαύρισμα

Τα αντηλιακά Frezyderm έχουν αποδείξει την υψηλή ποιότητα τους, αφού έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε τύπο δέρματος και αν εφαρμοστούν. Οι επαναστατικές τους συνθέσεις είναι το σημείο υπεροχής τους.

Το Frezyderm Sunsreen Tan Accelerator SPF 10, 150 ml είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο υπόσχεται ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό γαλάκτωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο. Έχει δείκτη προστασίας SPF 10 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει ειδικούς επιταχυντές μαυρίσματος.

Η εξειδικευμένη του σύνθεσή ενεργοποιεί την ταχύτερη παραγωγή μελανίνης, για να υπάρξει πιο γρήγορο, βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα διάρκειας με φυσικό τρόπο.  Παράλληλα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από το ξεφλούδισμα.

Η σωστή χρήση του προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία. Πιο συγκεκριμένα, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του. Δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς.

Επιπλέον, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Έχει μη λιπαρή υφή για να μπορεί να απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Ακόμη, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και ίχνη λιπαρότητας. Χρειάζεται εκ νέου επάλειψη μετά από κολύμπι, σκούπισμα με πετσέτα και έντονη εφίδρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ