Ο ιδανικός συνδυασμός για να απαλλαγείτε από το κρυολόγημα

Η αντιμετώπιση ενός κρυολογήματος δεν είναι εύκολη και απλή υπόθεση, αφού πολλοί άνθρωποι έχουν ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε μικρόβια και λοιμώξεις. Αγοράστε από ένα φαρμακείο online το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής, που θα σας απαλλάξει από το κρυολόγημα ή θα σας κρατήσει μακριά από αυτό.

Όλοι γνωρίζουμε πως η πιο σημαντική βιταμίνη που χρειάζεται ο οργανισμός μας στη μάχη ενάντια στο κρυολόγημα και τη γρίπη, είναι η βιταμίνη C. Για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι αυξάνουν τις καθημερινές δόσεις της συγκεκριμένης ουσίας, είτε μέσω τροφών όπως τα φρούτα και δη τα πορτοκάλια, είτε μέσω συμπληρωμάτων διατροφής.

Άλλο ένα στοιχείο που ενισχύει τον αμυντικό οργανισμό του ανθρώπινου σώματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το κρυολόγημα είναι ο ψευδάργυρος, ο οποίος λειτουργεί συνδυαστικά με τη βιταμίνη C. Για αυτό το λόγο τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και διατίθενται για την καταπολέμηση της γρίπης έχουν απαραίτητα στη σύνθεση τους, αυτές τις δύο ουσίες.

Σε αυτό το μίνι σύμπλεγμα, οι επιστήμονες έρχονται να προσθέσουν την εχινάκεια ή  εχινάτσεα, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά. Πρόκειται για το γνωστότερο παραδοσιακό φυτό, που χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες για την τόνωση του αμυντικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού.

Η τριπλή προστασία από τη συνεργή δράση των συγκεκριμένων ουσιών μπορεί να προλαμβάνει τη γρίπη και το κρυολόγημα. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, αφού η εχινάκεια δεν πρέπει να λαμβάνεται σε μεγάλες δόσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ