Προσοχή στις ουλές και στις ευαίσθητες ζώνες

Οι πιο επικίνδυνες περιοχές του σώματος όσον αφορά την επίδραση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας, είναι οι λεγόμενες ευαίσθητες ζώνες. Υπάρχουν εξειδικευμένα αντηλιακά https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως σε μορφή στικ και αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία τα προβλήματα που υπάρχουν στα συγκεκριμένα σημεία.

Το Avene Eau Thermale SPF50+ Στικ για Ευαίσθητες Ζώνες κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία των οκτώ γραμμαρίων. Είναι πανεύκολο στη χρήση. Εφαρμόζεται άνετα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία των ευαίσθητων εντοπισμένων ζωνών και των ουλών. Είναι διάφανο στην εφαρμογή. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ευαίσθητες εντοπισμένες ζώνες (αυτιά, μύτη χείλη, μελαγχρωματικές κηλίδες, κ.ά.) και τις ουλές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Πρόκειται για ένα φωτοσταθερό σκεύασμα που δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η καινοτομία του έχει να κάνει με τον αποκλειστικό συνδυασμό δραστικών συστατικών Sunsitive protection, ο οποίος είναι ένα επίτευγμα της έρευνας Pierre Fabre. Περιέχει ελάχιστα φίλτρα, σταθερά και αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου, τα οποία προσφέρουν βέλτιστη προστασία από τις UVA και UVB (βραχείες και μακρές).

Ακόμη, προ-τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για προστασία των κυττάρων από την αρνητική επίδραση που έχουν οι ελεύθερες ρίζες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ