Υψηλή αντηλιακή προστασία

Τα αντηλιακά La Roche Posay αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές που έχουν οι καταναλωτές. Η γαλλική εταιρεία καλλυντικών έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις και τις ανάγκες που υπάρχουν στην εποχή μας από τις γυναίκες και τους άνδρες.

Ένα από αυτά τα σκευάσματα είναι και το Anthelios XL SPF 50+ SPRAY. Έχει ανάλαφρη υφή για καλύτερη εφαρμογή και άμεση απορρόφηση από όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας απέναντι στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα και δεν περιέχει parabens και άλλες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες.

Δε δημιουργεί ατέλειες και δεν αφήνει λευκά ίχνη πάνω στο δέρμα. Έχει υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους δερματολογικούς και κλινικούς ελέγχους για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών και αλλεργίας.

Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 200 ml με αντλία για πιο εύκολη εφαρμογή. Προσφέρει υψηλή προστασία UVB SPF 50+ και προστασία UVA με δείκτη PPD 32 πιο υψηλή σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι εμπλουτισμένο με το φυσικό καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό ιαματικό νερό της La Roche Posay για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας.

Θα πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνεται συνεχώς σε περίπτωση που προηγηθεί σκούπισμα, μεγάλη εφίδρωση ή κολύμπι. Έχει απαλή υφή και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει σημάδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ