Ημερίδα : 40 Χρόνια από τη Διακήρυξη της Alma – Ata και την Παγκόσμια Στρατηγική Υγεία για Όλους

Colloquium με τίτλο «40 Χρόνια από τη Διακήρυξη της Alma – Ata και την Παγκόσμια Στρατηγική Υγεία για Όλους» διοργανώνει στις 12 Σεπτεμβρίου, 2018, στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας και Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ), με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ) και τη συνεργασία του Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

«Στόχος αυτής της επιστημονικής συνάντησης είναι να αναλυθούν τα ιστορικά πεπραγμένα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να διεξαχθεί ένας παραγωγικός διάλογος, με στόχο την καταγραφή θέσεων και προτάσεων αναφορικά με τη διαμόρφωση των απαιτούμενων πολιτικών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας» εξηγεί ο Κώστας Αθανασάκης, Οικονομολόγος Υγείας, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Οικονομίας και Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ).

Στην Επιστημονική συνάντηση θα συμμετέχουν στελέχη από τους τομείς της Υγείας, εκπρόσωποι τις Πολιτείας και Φορέων. Τις εργασίες της Συνάντησης θα ανοίξει ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ.  Σταμάτης Βαρδαρός.

Για εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση: http://www.colloquium.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ