Συνέδριο : Η αξία των βιο-ομοειδών &  θέματα πρόσβασης στην αγορά στο ελληνικό σύστημα υγείας

Το Health Daily και η Boussias Communications σας προσκαλούν στο μοναδικό one-day event για τα Biosimilars με τίτλο: “Η αξία των βιο-ομοειδών &  θέματα πρόσβασης στην αγορά στο ελληνικό σύστημα υγείας”. 

Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2018 στο Gazarte, διοργανώνεται για 1η χρονιά και εστιάζει στις πολιτικές των κανονιστικών, αποζημιωτικών, νομικών πλαισίων που άπτονται της πρόσβασης στα βιολογικά όμοια προϊόντα. Στο πλαίσιο του θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά και τις πολιτικές που ακολουθούν οι Έλληνες διαμορφωτές πολιτικής για την αύξηση της πρόσβασης και της χρήσης βιο-ομοειδών προϊόντων.

Οι Κεντρικές Ενότητες του Συνεδρίου εστιάζουν:

  • Βιο-ομοειδή: Τι μας δείχνει η μέχρι τώρα εμπειρία και ποιες είναι οι μελλοντικές προκλήσεις
  • Πολιτικές Υγείας για την αύξηση της χρήσης των Βιοομοειδών Φαρμάκων  Ανταλλαξιμότητα: Τι λένε οι γιατροί και οι διαμορφωτές πολιτικής υγείας? Ποια είναι η θέση των Βιοομοειδών στα θεραπευτικά πρωτόκολλα? Με ποιο τρόπο θα γίνει η εισαγωγή τους στο θεραπευτικό αλγόριθμο?

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με θέμα την ανταλλαξιμότητα των βιο-ομοειδών και τα οφέλη για το σύστημα υγείας, την οποία θα συντονίσει ο Αστέριος Τσιφτόγλου, Καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Κεντρική ομιλία για τους τρόπους με τους οποίους τα βιο-ομοειδή μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους και ταυτόχρονα στην καλύτερη διαχείριση των θεραπειών, θα απευθύνει ο Diοgo Piedade, Health Economics Advisor, Medicines for Europe.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Γεώργιος Γιαννόπουλος

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου ακολουθείστε τον σύνδεσμο: http://www.biosimilarsconference.gr/agenda/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ