Τι γίνεται με το Νοσοκομείο ΚΑΤ;

Αντιφατικά δελτία τύπου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Από τη μία η ΠΟΕΔΗΝ που με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι :

«Θα περιμένει κανείς αφού γνωρίζαμε ότι θα πέσει χιόνι και στο Κέντρο της Αττικής ότι το Υπουργείο Υγείας και οι Διοικούντες το σύστημα θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την εύκολη πρόσβαση των ασθενών στα Νοσοκομεία ειδικά των βορείων προαστίων.

Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Το Νοσοκομείο ΚΑΤ είναι αποκλεισμένο με 15-20 πόντους χιόνι όλος ο εσωτερικός περιβάλλοντας χώρος.

Η Διοίκηση και η Περιφέρεια δεν φρόντισαν αν και γνώριζαν να μείνει ανοικτό το Νοσοκομείο με την προμήθεια και ρίψη αλατιού. Και μιλάμε για ένα Νοσοκομείο μεγάλο που εφημερεύει για ορθοπεδικά περιστατικά.

Σήμερα ήταν αδύνατη η πρόσβαση πολλών ασθενών και αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία.

Στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Να συγχαρούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων που αψήφησαν τον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στη δουλειά τους.

Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων που είχαν προβλήματα πρόσβασης λόγω του χιονιού, να λάβουν μέτρα ώστε στους γύρω δρόμους και τον περιβάλλοντα χώρο των Νοσοκομείων να μην υπάρξει παγετός.»

Από την άλλη το Νοσοκομείο ΚΑΤ απαντάει με δική του ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως : με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σήμερα Τρίτη 08/01/2019, οφείλουμε να τονίσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ δεν είναι αποκλεισμένο με 15 πόντους χιόνι, ούτε αναβλήθηκαν χειρουργεία εξαιτίας αυτού του αποκλεισμού, όπως αναφέρεται.

Διευκρινίζεται επίσης ότι, η πρόσβαση στο νοσοκομείο είναι ελεύθερη από όλες τις πύλες εισόδου και εφημερεύει από το πρωί και συνεχόμενα όπως πάντα, χωρίς προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ