Athens Eudonogran Training & Social Awareness Event

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ο ΕΟΜ θα πραγματοποιήσει στο Ωνάσειo Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) Σεμινάριο & Εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Eudonorgan, http://eudonorgan.eu/ , με την υποστήριξη του ΩΚΚ και του Ιδρύματος Ωνάση.

Το Σεμινάριο (Stakeholders training event), αφορά κοινό που δραστηριοποιείται στον χώρο της Δωρεάς Οργάνων & των Μεταμοσχεύσεων (ιατροί, νοσηλευτές, δημοσιογράφοι, σύλλογοι ασθενών κλπ.)  και για τον λόγο αυτό δεν θα έχει αποκλειστικά κλινικό χαρακτήρα, αλλά θα αναπτυχθεί θεματολογία ευρύτερου ενδιαφέροντος γύρω από τη Δωρεά & τις Μεταμοσχεύσεις Οργάνων στον ελληνικό αλλά και τον ευρωπαϊκό χώρο.

Επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά, ενώ στο κοινό θα βρίσκονται και εκπρόσωποι αρμοδίων αρχών και φορέων και άλλων χωρών. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΩΚΚ στον 7ο όροφο (8.15 – 14.00) και λόγω περιορισμένης χωρητικότητας (70 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατά την προ-εγγραφή. Η εγγραφή στο Σεμινάριο γίνεται μέσω της πλατφόρμας  http://elearning.eudonorgan.eu/login . Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα οδηγίες εγγραφής. Όταν ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων εγγραφεί, η πλατφόρμα θα κλείσει. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά φορέα (Σύλλογο, Κλινική, ΜΜΕ) είναι 2-3 άτομα. Παρακαλούμε, εφόσoν ενδιαφέρεστε, προβείτε στην εγγραφή σας το συντομότερο δυνατό. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Εκδήλωση (Social Awareness Event), με τίτλο “Γέφυρες & Πρεσβευτές  Ζωής: Εμπειρίες ανθρώπων που συνέβαλαν, έδωσαν και πήραν ζωή μέσα από τη Δωρεά Οργάνων & Ιστών”, θα έχει κυρίως κοινωνικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο στο ισόγειο του ΩΚΚ στις 14.00 και η συμμετοχή είναι ελεύθερη, χωρίς προεγγραφή. Επίσημη γλώσσα της Εκδήλωσης είναι τα Ελληνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ